ACS Viitorul şi-a pierdut singurul integralist, Francois Yabre

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas fără nici o victorie în ultimele cinci etape ale turului Ligii 2, după ce a remizat şi cu Ripensia Timişoara. Mai grav este că la ultimul meci echipa şi-a pierdut şi singurul integralist, pe norvegianul Francois Yabre, care a părăsit terenul accidentat.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut unul dintre cei mai constanţi jucători la meciul cu Ripensia Timişoara. Francois Yabre a ieşit accidentat din minutul 80 al meciului cu Ripensia şi chiar dacă nu va lipsi mult timp, pentru tur, echipa lui Cristian Lupuţ rămâne fără niciun integralist. Yabre a suferit o întindere după primele investigaţii şi ar putea să nu mai joace în acest an. Cristian Oros, despre care antrenorul Lupuţ spunea că a rămas integralist, are doar 15 prezenţe în acest sezon, în cele 19 jocuri, incluzându-l şi pe cel anulat cu Daco-Getica, fiindcă Yabre a evoluat şi în acel meci. ”Cred că a făcut întindere Yabre. El a fost integralist toate meciurile de până acum, şi el şi Oros”, a spus antrenorul celor  de la ACS Viitorul după meci, referindu-se  probabil la ultimele jocuri din campionat. Lupuţ a mai precizat că nu are un lot prea numeros şi că s-a bazat pe acelaşi nucleu de fotbalişti dar acum va apela şi la rezerve pentru etapele care se mai dispută în următoarele două săptămâni: „Este un nucleu de jucători, 14-15 jucători, pe care ne-am axat tot turul de campionat. Dar sunt şi jucători de rezervă care trebuie să intre să îi înlocuiască pe cei titulari. Până acum au făcut-o foarte bine, s-au dăruit, au luptat”.

Yabre are 27 de ani şi a evoluat ultima dată la formaţia norvegiană FK Molner din 2.Division, de unde a venit în iarnă la Luceafărul Oradea iar în vară a fost preluat cu toată echipa la ACS Viitorul.  Fundaşul este din Burkina Faso şi are şi cetăţenie norvegiană.

Vizualizări: 437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: