Gilortul rămâne fără niciun punct în deplasare în Liga 3

Gilortul Târgu Cărbunești a pierdut meciul disputat în deplasare cu Șoimii Lipova, scor 4-1 (2-1) pentru echipa gazdă. Pentru Gilortul a fost a șaptea înfrângere din tot atâtea partide disputate în deplasare, în Liga 3, în acest tur de campionat.

Gilortul Târgu Cărbunești nu a reușit să aducă puncte din deplasarea  de la Șoimii Lipova, pierzând în fașa echipei gazdă care s/a impus cu scorul de 4-1. Gorjenii au început prost partida şi au avut probleme pe fază defensivă iar gazdele au taxat apărarea Gilortului înscriind rapid. Jucătorii lui Mario Găman s-au remarcat în prima parte în trei faze, prima, în care centralul ar fi putut acorda penalty pentru oaspeţi, cea de-a doua, atunci când mingea a izbit transversala gazdelor și la golul egalizator. Dacă în prima parte jocul Gilortului a fost slab, după pauză echipa lui Găman a avut o posesie mai bună, i-a împins pe „șoimi” în propriul careu, dar și de această dată dominarea a fost sterilă.

Marius Ion a trimis apoi balonul în bară iar golul lui Codin a fost anulat eronat. Aceste faze litigioase au făcut ca echipa din Cărbuneşti să piardă şi acest meci şi să încheie turul fără să obțină vreun punct pe teren străin. Mai mult, arădenii s-au apărat grupat și au reușit să înscrie de încă două ori pe contraatac până la final. „Strategia noastră nu s-a bazat pe antijoc, am practicat un fotbal deschis, în multe momente i-am pus în dificultate pe arădeni, iar scorul nu reflectă realitatea din teren”, spun cei de la Gilortul care, cu puţin noroc şi ceva mai puţine erori de arbitraj se puteau întoarce cu un punct din această deplasare. Pentru echipa din Cărbuneşti va urma sâmbătă, 30 noiembrie, un meci capital pe teren propriu cu Poli Timișoara.

Șoimii Lipova – Gilortul Târgu Cărbunești 4-1 (2-1)

Stadion: Șoimii/Pâncota (Arad).

Au marcat: Andrei Banyoi (10’), Andrei Sulea (37’, 75’), Vlad Filimon (86’)/Robert Bubuioc (25’).

Șoimii: Pădure (76’ Iliescu) – Polgar (13’ Nagy), Lazea, Bercu, Filimon (cpt.) – Istrate, Prună (76’ Dolga), Simion, Rusu – Sulea, Banyoi (62’ Vlad). Rezerve neutilizate: Popa, Hațegan, Bicuschi. Antrenori: Daniel Donca și Tiberiu Nagy.

Gilortul: A. Paștiu - Buzurin, Dolcescu, Avrămescu (cpt.), M. Paștiu (80’ Ancuța) – Cîrstoiu (74’ Sorea), Oprișa - Bubuioc, Codin, Almăjanu - Ion.

Rezervă neutilizată: Jianu. Antrenori: Mario Găman și Boby Staicu.

Arbitri: Alexandru-Nicolae Suvar (Sibiu) - Vasile-Marius Duță (Avrig) şi Alina Voaideș (Sibiu).

Observatori: Ioan Mureșan şi Florin Mierea (ambii din Timișoara).

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: