Pandurii, la primul punct pe stadionul din Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să ia un punct din confruntarea cu Concordia Chiajna, acesta fiind primul punct obţinut de gorjeni pe propriul stadion de la inaugurarea acestuia.  Din păcate acest punct nu i-a scăpat pe elevii lui Călin Cojocaru decât pentru o zi de ultima poziţie din clasament.

Pandurii a jucat al doilea meci pe propriul stadion dar, la fel ca şi ACS Viitorul, nu a reuşit o victorie. La al doilea meci desfăşurat pe noul stadion din Târgu Jiu, Pandurii a obţinut primul punct. Remizat înregistrată sâmbătă, scor 0-0 cu Concordia Chiajna, în etapa a 19-a a Ligii 2, a pus punct seriei de cinci meciuri consecutive cu înfrângeri şi, totodată, a reprezentat primul punct obţinut din a doua încercare cu noul antrenor, Călin Cojocaru.

Pandurii a scos o remiză cu fosta prim-divizionară Concordia Chiajna, echipă care se luptă, la rândul ei, pentru menţinerea în Liga 2, cu toate că avea ca obiectiv promovarea.

Punctul obţinut cu ilfovenii îl vede ca pe un punct de plecare pentru redresarea echipei în încercarea de a se salva de la retrogradare.

Antrenorul Călin Cojocaru a apreciat la final atitudinea jucătorilor şi s-a bucurat pentru egalul obţinut ca de o victorie. ”Toate meciurile sunt dificile, dar acum am întâlnit o echipă bună, cu mulţi jucători care au evoluat în Liga 1. Am avut o atitudine corespunzătoare, am făcut efort mare şi nu s-a văzut nicio diferenţă între noi şi adversar. Nu a fost un meci spectaculos, aşa, pentru spectatori, dar pentru noi este un început pentru băieţi. Se vede că au calitate, că se poate, dar trebuie să ne pregătim, să fim modeşti în continuare. Nu au fost multe ocazii. Noi ne-am închis foarte bine, nu le-am dat posibilitatea, am început puţin mai prost, iar pe parcurs nu cred că le-am dat vreo şansă adversarilor să marcheze. Noi, în schimb, am fost periculoşi, mai ales pe final, când am avut o ocazie imensă, lovitura lui Şendroiu. Nu au fost multe ocazii, dar, acum, la început, trebuie să profităm de ele. Punctul ăsta e un început, un punct de plecare şi sunt convins că putem să facem mai multe în continuare. Punctul acesta e ca şi o victorie pentru noi”, a spus Călin Cojocaru la finalul jocului.

Cu 8 puncte acumulate în acest tur de campionat, Pandurii Târgu Jiu se clasează pe locul 19, ultimul, în Liga 2. În acest an va mai juca două meciuri din retur, cu Turris Oltul acasă şi cu ASU Poli în deplasare.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: