Victorie categorică a lui Pițurcă în fața vărului Neagoe

Universitatea Craiova a făcut scor duminică seara cu Hermannstadt, 3-0, în duelul dintre verii Victor Pițurcă și Eugen Neagoe. Echipa din Sibiu a făcut un joc slab şi nu a contat deloc în cele 90 de minute, facilitând misiunea oltenilor de a reveni pe podium.

Jucătorii lui Victor Piţurcă au reuşit o victorie la revenirea acasă pe noul gazon hibrid de pe Ion Oblemenco. Aceştia s-au instalat în jumătatea adversă încă din primele minute ale partidei, iar problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment.

Golul plutea în aer și a venit până la urmă în minutul 39, când Nicușor Bancu a înscris cu o execuție plasată din careu. Nici repriza secundă n-a adus vreo îmbunătățire semnificativă în jocul echipei lui Eugen Neagoe, fostul „secund” al lui Pițurcă de la echipa națională.

Continuând să atace, craiovenii au mai înscris o dată în minutul 68, prin Cicâldău. Scorul a devenit unul de neprezentare în minutul 76, când Ousmane Viera a completat seara dezamăgitoare a sibienilor și a înscris în proprie poartă. Fără Pigliacelli, scos din lot înaintea meciului, dar și fără Ivan și Mihăilă, suspendați, oltenii au bifat duminică seara una dintre cele mai convingătoare victorii din acest sezon. Grație victoriei, alb-albaștrii au urcat pe locul 2, cu 31 de puncte, la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

 De partea cealaltă, Hermannstadt mai bifează un rezultat modest și rămâne pe locul 13 în Liga 1, cu doar 14 puncte.

Universitatea Craiova - Hermannstadt 3-0

Stadion: "Ion Oblemenco"

Au marcat: Bancu '39, Cicâldău 68, Viera '70 (autogol)

Echipele de start:

U Craiova: L. Popescu - Măţel, Tiago, Bălaşa, Bancu - Qaka, Cicâldău, Zakaric - Bărbuţ, Niţu, Baiaram. Rezerve: Marinescu, Vătăjelu, Vlădoiu, Acka, Ivanov, Roman, Fortes. Antrenor: Victor Pițurcă.

Hermannstadt: Novo - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - L. Dumitriu, Offenacher,  De Castro Taira - David Caiado, Debeljuh, Buzan. Rezerve: Figuiredo, Tătar, Rimane, Buşu, Dâlbea, Vodă, Yazalde. Antrenor: Eugen Neagoe.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: