ACS Viitorul Târgu Jiu - U Cluj se joacă duminică, în nocturnă

FRF a anunţat modificări de ultimă oră în programul etapei  a 21-a, ultima care se joacă în acest an în Liga 2.  ACS Viitorul Târgu Jiu va juca meciul cu U Cluj, duminică, de la ora 17:00, în nocturnă, iar  Pandurii – ASU Politehnica se joacă tot sâmbătă, cum era stabilit deja, dar de la ora 14:00. Nici unul dintre meciuri nu va fi însă televizat.

Ultima etapă a Ligii 2 din 2019 a suferit mici modificări în sensul că orele de disputare ale unor meciuri s-au modificat la solicitarea unor echipe gazdă. Derby-ul UTA - Petrolul nu mai este cel care încheie prima parte a sezonului, ci meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi U Cluj, acesta fiind mutat la cererea echipei gazdă.

Ultima etapă din eşalonul doi care se joacă în acest an va avea loc la finalul acestei săptămâni, de vineri seară până duminică seară.

Etapa a 21-a, a doua a returului, debutează vineri, de la ora 18:00, la Piteşti, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, acolo unde Campionii FC Argeş primeşte vizita penultimei clasate Sportul Snagov. Vor fi faţă în faţă o echipă care luptă pentru promovare şi o alta care se află la retrogradare.

Sâmbătă, de la ora 11:00, vor avea loc doar trei meciuri, după ce iniţial fuseseră programate cinci. Metaloglobus - Csikszereda, Buzău - Ripensia şi Reşiţa - Mioveni se vor desfăşura la ora clasică a campionatului, în timp ce Turris Oltul va sta, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, retrasă între timp din campionat.

În schimb, ASU Poli Timişoara - Pandurii a fost mutat pentru sâmbătă la ora 14:00, în timp ce ACS Viitorul - ”U” Cluj a fost pus să se dispute duminică, de la ora 17:00, adică va fi meciul care va încheia etapa şi va pune punct Ligii 2 în acest an.

Sâmbătă se va juca şi de la ora 12:00, la Călăraşi, acolo unde Dunărea o întâlneşte pe Farul, dar şi de la ora 16:00, la Chiajna, unde Concordia primeşte vizita Rapidului. Derby-ul UTA - Petrolul, programat duminică, de la ora 13:00, ar fi trebuit să fie ultimul meci din 2019 în Liga 2, asta până când Viitorul şi-a mutat jocul cu ”U” Cluj de la ora 17:00.

Campionatul Ligii 2 se va relua pe finalul lunii februarie 2020 cu etapa a 22-a, a treia a returului, în cazul în care vremea va permite acest lucru pentru că echipele din Liga 2 nu sunt obligate încă să îşi monteze instalaţie de degivrare pentru terenuri. Stadionul din Târgu Jiu este un caz fericit care are o instalaţie care să nu permită îngheţul terenului dar ea devine inutilă dacă la finalul lunii februarie vor fi terenuri sub zăpadă în celelalte localităţi unde se dispute meciuri din Liga 2.

Program etapa 21:

vineri, 6 decembrie, ora 18:00

Campionii FC Argeş - Sportul Snagov - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 7 decembrie, ora 11:00

Metaloglobus Bucureşti - FK Csikszereda

SCM Gloria Buzău - Ripensia Timişoara

CSM Reşiţa - CS Mioveni

Turris Oltul Turnu Măgurele stă.

sâmbătă, 7 decembrie, ora 12:00

Dunărea Călăraşi - Farul Constanţa - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 7 decembrie, ora 14:00

ASU Politehnica Timişoara - Pandurii Târgu Jiu

sâmbătă, 7 decembrie, ora 16:00

Concordia Chiajna - Rapid - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 8 decembrie, ora 13:00

UTA Arad - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 8 decembrie, ora 17:00

ACS Viitorul Târgu Jiu - Universitatea Cluj

Vizualizări: 1,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: