Iulian Dinu: Nu am fost plătit de cinci luni

Fostul portar al echipei Pandurii Târgu Jiu, Iulian  Dinu, nu a mai suportat situaţia dificilă de la echipă şi  a ales să plece de la Târgu Jiu, reziliind contractul. Fostul portar al lui ”U” Cluj a spus că s-a săturat să se echipeze în frig, să nu aibă niciun fel de condiţii şi tot jucătorii să fie criticaţi pentru evoluţia slabă a echipei.

Pandurii Târgu Jiu s-a despărţit în ultimele două săptămâni definitiv de patru jucători pe care i-a avut în lot în acest sezon. După mijlocaşul Ion David (19 ani), Pandurii şi-a întrerupt colaborarea şi cu portarul Iulian Dinu (21 ani), fundaşul Bogdan Vişan (18 ani) şi mijlocaşul Robert Lică (22 ani). Dintre aceştia, Iulian Dinu este singurul care până acum a vorbit despre motivele care l-au făcut să plece, printre acestea fiind şi faptul că nu a primit nici un ban de cinci luni. ”Am plecat de la Pandurii pentru că nu mai rezistam situaţiei de acolo, plecat la distanţă, fără bani, păcăliţi în fiecare săptămână că o să primim salariile, şi, după, toată lumea dădea în noi că nu avem rezultate. Toată lumea voia să fie bine şi frumos, iar noi nu eram plătiţi de cinci luni. Vorbesc de mine, alţii au făcut 12 luni deja, iar unii dintre noi jucam cu ghetele rupte, iar acum, când a venit iarna, ne schimbam în frig”, a spus Dinu, citat de Pro Sport..

Fostul portar al echipei Pandurii i-a răspuns şi antrenorului Călin Cojocaru, care l-a acuzat pe el, dar şi pe ceilalţi jucători plecaţi între timp de la club, că n-au fost disciplinaţi şi că nu s-au implicat 100 la sută.

”Fără medicamente, cum să poţi da randament când tu nu ai condiţiile necesare? Antrenorul acuza că nu am/avem atitudine, iar unii dintre noi făceam antrenament cu dureri de spate foarte mari, alţii cu pubalgie, alţii cu entorse, ne dădeam viaţa pe teren cât puteam în condiţiile actuale. Aşa s-a ajuns la rezilierea contractului. E adevărat, au fost câteva schimburi de replici, doar pentru a mă lăsa să plec de acolo, pentru că am simţit că am regresat în loc să progresez. Aşa nu se mai putea, dar una peste alta îmi pare bine că am avut un colectiv frumos. Sper ca în viitor să se poată face performanţă din nou la Târgu Jiu, în condiţii favorabile, cu oameni de calitate”, a mai declarat Dinu, care e originar din Tecuci.

Iulian Anghel Dinu a evoluat în acest sezon în opt meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu. La clubul gorjean a ajuns în vară, după ce s-a despărţit de Universitatea Cluj, iar în cariera sa a mai evoluat la Dunărea Galaţi, Farul şi Delta Dobrogea Tulcea.

Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: