ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut jucătorii de bază

Aproape o întreagă echipă a părăsit ACS Viitorul Târgu Jiu în această vară, fiind vorba în cea mai mare parte de jucători de bază care au fost titulari sezonul trecut. Pe tot parcursul vacanţei de vară au fost anunţate, de către jucători sau cluburile la care au semnat, plecări în masă de la echipa patronată de Nicolae Sarcină.

Pe parcursul vacanței fotbalistice tot mai mulți jucători care anunțaseră anterior că vor pleca au părăsit echipa ACS Viitorul Târgu Jiu.

Ultima plecare a fost cea a portarului basarabean Denis Rusu care a semnat cu Universitatea Craiova dar anterior s-au mai despărţit de echipa patronată de Nicolae Sarcină trei dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut. Practic echipa a pierdut un număr impresionat de jucători de bază din lot, după ce Academica Clinceni l-a prezentat oficial în această perioadă de pauză competițională pe Marius Cioiu (21 de ani), de la gorjeni au mai plecat Daniel Paraschiv, la CFR Cluj, Darius Buia, la Petrolul şi Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani.

Tot la capitolul plecări se numără şi despărţirea de Andrei Sin, fotbalist care venise în iarna de la Dinamo şi care  a evoluat 550 de minute pentru echipa pregătită de Flavius Stoican, și apoi Cristian Lupuț. Sin s-a antrenat săptămâna trecută cu Academica Clinceni și va semna un contract cu trupa ilfoveană.

Unul dintre jucătorii tineri împrumutaţi de ACS Viitorul Târgu Jiu de la FCSB II a fost rechemat la clubul bucureştean pentru a fi testat la prima echipă. Este vorba de Mihai Lixandru, jucător de 21 de ani care a fost împrumutat de ACS Viitorul de la echipa a doua a celor de la FCSB, alături de Vlad Şerbănescu şi Alexandru Enache.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: