Loc liber în Liga 2, Viitorul oficializează fuziunea cu Farul

Viitorul Constanţa a oficializat fuziunea cu Farul Constanţa şi un loc din Liga 2 rămâne astfel liber. Clubul patronat de Gică Hagi anunță începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean sub sloganul „Împreună suntem mai puternici”.

Fuziune dintre Viitorul Constanţa și Farul Constanța, sub numele celui din urmă, care are o tradiție de 100 de ani, cât și susținerea suporterilor, va deveni în curând certitudine. Săptămâna viitoare, reprezentanții celor două cluburi vor susține o conferință de presă comună în care vor detalii despre această unire pentru formarea unui club puternic în Constanța.

Conducătorii clubului Viitorul Constanța, cât și de finanțatorul clubului Farul Constanța, Ciprian Marica, au recunoscut în mai multe rânduri discuțiile despre posibila fuziune dintre cele două formații dobrogene, iar acum totul pare să fi ajuns la final. Cel puțin asta reiese din înștiințarea trimisă de clubul Viitorul presei, care e informată de conferința organizată luni, la Hotel Iaki din Constanța, în care vor vorbi cei ”implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.” ”Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean: Împreună suntem mai puternici,  prin care ne dorim să fim cei mai buni! Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri”, au anunţat oficial cei de la Viitorul Constanţa.

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, cele două echipe vor îmbina „trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul” se mai specifică în acest comunicat care va aduce bucurie suporterilor constănțeni de fotbal. Noua echipă se va numi Farul Constanţa şi va evolua în Liga 1 dar va juca la Ovidiu, pentru că  CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța.

Vizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: