I-a crescut cota la Pandurii şi joacă în prima ligă din Luxenburg

Pandurii Târgu Jiu i-a crescut cota unui jucător adus din Liga a treia belgiană. După un an petrecut la echipa din Târgu Jiu, Keinus Bunga a ajuns să joace în acest sezon în prima ligă a Luxenburgului.

Belgianul care acuza condițiile vitrege de pregătire la Târgu Jiu a ajuns în prima ligă din Luxemburg. Adus vara trecută de Pandurii Târgu Jiu, de la FC Erpeldange 72 (Liga 3 din Luxemburg), belgianul Keinus Bunga N’Kala a plecat la începutul lunii mai, dezvăluind, pentru liga2.ro, patimile prin care considera el că a trecut la Pandurii, în condiţiile în care a avut asigurate de către club cazare, masă şi condiţii foarte bune pentru antrenamente. ”Sunt dezamăgit de modul de viață de aici, de cum am trăit și cum am fost tratat! Nu am fugit, doar că nu mai puteam trăi fără bani! Nu aveam alimentație bună și am slăbit mai multe kilograme din această cauză! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu la Pandurii”, spunea, printre altele, Keinus Bunga, pe 5 mai 2021, pentru liga2.ro.

Bunga bifase 19 partide în Liga 2 din România, dintre care 13 ca titular, dar, după eșecul drastic suferit de Pandurii la Recea, scor 0-5 pe 3 aprilie, a decis să părăsească România și să se întoarcă acasă. Acum, belgianul are motive de bucurie, fiindcă a prins cel mai important contract al carierei şi a semnat cu ocupanta locului 7 din prima ligă a campionatului din Luxemburg, FC Wooltz 71. ”Drumul a fost lung și anevoios, dar cu Dumnezeu nimic nu este imposibil! Sunt foarte fericit să mă alătur FC Wooltz 71 pentru sezonul 2021/2022”, a postat Keinus Bunga pe pagina sa de facebook.

Cota sa pare să fi crescut de vara trecută, ținând cont că, după experiența din eșalonul secund din România, a făcut pasul, din Liga 3, în Liga 1 din Luxembourg. Până în 2019, jucase doar la echipa a doua a belgienilor de la OH Leuven.

Galerie foto


Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: