ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas din nou fără antrenor

Octavian Benga și-a reziliat marţi seara contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu care devine astfel echipa care a schimbat cei mai mulţi antrenori în actualul sezon. Numit de puţine etape pe banca echipei, antrenorul reşiţean a reziliat contractul cu echipa lui Nicolae Sarcină după doar un antrenament susţinut în noul an.

Reunirea echipei ACS Viitorul Târgu Jiu s-a lăsat cu probleme. După doar o zi de la reunirea lotului, antrenorul Octavian Benga a decis să plece de la echipă, în urma unor incompatibilități referitoare la modul de lucru. Benga a confirmat marţi seară, pentru liga2.ro, despărțirea de echipa pe care a preluat-o în luna noiembrie a anului trecut. ”În urma unor discuții, am convenit de comun acord că este cel mai bine să ne despărțim. Urez mult succes clubului de acum încolo. Eu îmi doream să continui, nu am venit la club doar pentru finalul de an. Am semnat pe un an și jumătate, iar, în principal, obiectivul era să construim o echipă competitivă pentru sezonul viitor, să îmbunătățim condițiile de la echipă”, a declarat Octavian Benga pentru liga2.ro.

Despărţirea de Octavian Benga vine într-un moment delicat pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă acuzată de neseriozitate în relaţia cu jucătorii de fostul portar Roberto Bodea, cel care a dezvălut recent, pentru liga2.ro, că a rămas fără echipă după ce semnase chiar două contracte cu ACS Viitorul. Dacă dezvăluirile lui Bodea, un portar cu mare experienţă şi fost jucător de bază sezonul trecut, se vor dovedi adevărate, probabil că jucătorii se vor gândi de mai multe ori înainte de a semna cu clubul.

Benga a mai fost antrenor principal și la CSM Școlar Reșița, în Liga 3, iar în Liga 2 a fost ”principal” la ASU Poli Timișoara și ACS Viitorul Târgu Jiu. Acesta a fost ”secund” la Universitatea Craiova, până să fie numit  Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 1,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: