ACS Viitorul Târgu Jiu, primul antrenament al anului, pe teren sintetic

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost prezentă marţi după-amiază la pregătire pe terenul sintetic al celor de la Pandurii. Acesta a fost primul antrenament din noul an după ce lotul echipei pregătite de Octavian Benga s-a reunit luni, 10 ianuarie.

Echipa a efectuat primul antrenament al anului pe terenul sintetic al echipei Pandurii, terenul cu iarbă naturală pentru antrenamente fiind afectat de căderile de zăpadă şi ploile din ultimele zile. Terenul cu iarbă sintetică, reamenajat de Pandurii în anul 2018, pe cheltuiala clubului, este acum folosit la maxim de toate echipele care se pregătesc în baza sportivă.

Antrenorul Octavian Benga nu a avut prea mulţi jucători la dispoziţie, pe teren putând fi văzuţi nouă jucători de câmp şi cinci portari. Cum clubul nu a comunicat nimic oficial referitor la plecări, şi singura venire anunţată de presă la echipă e cea a tânărului Gabriel Caba, e posibil ca  unii dintre jucători să fi prelungit vacanţa cu câteva zile.

Surprinde totuşi numărul mare de portari pe care echipa îi are în lot, nu mai puţin de cinci pregătindu-se sub comanda lui Dorin Hârsu la primul antrenament. ACS Viitorul Târgu Jiu s-a bazat în poartă, în majoritatea meciurilor din acest sezon, pe un tânăr de 18 ani, Bogdan Eftimie, pe care l-a transferat în vară din Liga 3, de la Viitorul Dăești, după începutul campionatului. Acesta a apărat în 11 meciuri din cele 16 disputate în campionat iar în alte patru jocuri s-a aflat în poartă Bogdan Moga, în timp ce Robert Geantă a apărat şi el în două meciuri, însă nu integral. În lot s-au mai regăsit și portarii Nicușor Grecu și Alexandru Krupenschi, care n-au fost utilizați deloc la prima echipă.

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: