CSM Târgu Jiu a început meciurile amicale la handbal

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a început seria de meciuri amicale în vederea pregătirii părţii a doua a campionatului. Handbalistele au reluat antrenamentele înainte de sărbători, iar în week-end au jucat un amical cu echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu.

Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu intră pe ultima sută de metri cu pregătirea părţii a doua a campionatului. Jucătoarele lui Liviu Andrieş au început seria de meciuri de pregătire şi verificare cu un joc amical susţinut în week-end cu echipa masculină a UCB Târgu Jiu. Pregătirea va continua şi săptămâna aceasta pentru ca în week-end să fie programate mai multe jocuri amicale în cadrul unui turneu amical care va avea loc la Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu va fi organizatoare a acestui turneu amical la care au fost invitate echipe din Divizia A, însă nu adversare ale echipei din Târgu Jiu în campionat ci din cealaltă serie.

Alături de CSM Târgu Jiu vor lua parte la acest turneu CSM București 2, CSM Slobozia și Activ Prahova Ploiești.

Turneul este programat cu o săptămână înainte de debutul jocurilor oficiale din acest an, urmând să se joace meciuri de vineri până duminică. Primul meci oficial din acest an pentru CSM Târgu Jiu este programat duminică, 23 ianuarie, cu CS Universitatea de Vest Timișoara.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: