Panică printre jucătorii Universităţii Craiova în Antalya

Cele șapte echipe românești aflate în cantonament în Turcia, în zona regiunii Antalya, au trecut luni noaptea prin momente de panică. Un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter a avut loc în Cipru dar s-a simţit şi în Belek unde se află în cantonament Universitatea Craiova.

Cele șapte formații din Liga 1 care au ales să își facă pregătirea de iarnă în Turcia au tras o sperietură serioasă în noaptea de luni spre marți, când un cutremur puternic i-a trezit din somn la ora 3 dimineaţa. Seismul a avut loc în Marea Mediterană, pe coasta de sud-vest a Ciprului, și a fost resimțit și în Turcia, Egipt, Israel și Liban, conform TRT World. Cutremurul a avut magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter și a avut loc în toiul nopții, zguduiturile resimțindu-se puternic. Conform aceleiași surse, nu au fost înregistrate pierderi materiale sau victime.

Nu mai puțin de șapte formații din Liga 1 sunt în acest moment în Turcia, FC Voluntari, Rapid, Gaz Metan, Universitatea Craiova, UTA, Chindia Târgoviște și FC Botoșani fiind formațiile prezente în Turcia pentru a efectua un cantonament în vederea pregătirii meciurilor oficiale din 2022. Dintre cele șapte formații prezente în Turcia, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Voluntari și UTA își efectuează stagiul la Belek, pe când Rapid, Chindia și Gaz Metan au ales Lara. Din fericire, jucătorii echipelor româneşti s-au ales doar cu o sperietură serioasă, nefiind raportate pierderi materiale sau răniți de către autorități după producerea acestui seism.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: