ACS Viitorul Târgu Jiu are un nou antrenor

Victor Naicu este noul antrenor al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, după ce orădeanului Cristian Lupuţ nu i s-a mai prelungit contractul. Echipa s-a pregătit până acum sub comanda secunzilor lui Lupuţ, care au avut la pregătire destul de puţini jucători după ce principalilor componenţi ai lotului nu li s-au mai prelungit contractele.

ACS Viitorul Târgu Jiu are un nou antrenor principal după ce la începutul lunii iulie s-a despărțit de Cristian Lupuț, cel care a rezistat în funcție pe întreaga durată a sezonului de Liga 2 recent încheiat. Lucru nemaiîntâlnit la formația patronată din umbră de Nicolae Sarcină, după cum anunţă Liga 2.ro, care informează că antrenorul Victor Naicu a fost alesul conducerii clubului care sezonul trecut şi-a disputat trei sferturi din meciuri la Severin şi un sfert la Târgu Jiu.

Potrivit surselor Liga2.ro, Victor Naicu a fost prezentat zilele trecute jucătorilor ca noul antrenor principal al echipei. Apelat telefonic în mai multe rânduri pentru a confirma mutarea, Naicu nu a răspuns însă presei. Marcel Iancu, fost președinte la Universitatea Craiova, care a lucrat cu Naicu, a confirmat mutarea printr-o postare pe Facebook în care îi urează succes lui acestuia: ”Antrenorul Victor Naicu are o sarcină foarte dificilă la echipa Viitorul Târgu Jiu. Baftă Victore!”

De pregătirea echipei ACS Viitorul Târgu Jiu  s-au ocupat până acum secunzii lui Cristian Lupuţ din sezonul trecut, Cosmin Frimu și Dorin Hîrsu. Oficialii clubului ACS Viitorul Târgu Jiu au anunţat săptămâna trecută că echipa va merge într-un cantonament la Sânmartin, lângă Oradea, acolo unde s-a pregătit o bună perioadă de timp pe teren celor de la Luceafărul Oradea, altă echipă controlată de omul de afaceri Nicolae Sarcină.

În această vară, ACS Viitorul a susținut doar două meciuri amicale cu CS Hunedoara (scor 6-2) și U Craiova 1948 SA (scor 1-2).

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: