CSM Reșița inaugurează noul gazon cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu va susţine vineri cel de-al patrulea meci amical din perioada de vară, în deplasare, la Reşiţa. Cu această ocazie, CSM Reșița va testa pentru prima dată suprafața de joc de pe stadionul ”Mircea Chivu”.

CSM Reșița a început, după terminarea campionatului în Liga 2, reparațiile la suprafața de joc de pe stadionul ”Mircea Chivu”, acestea fiind acum finalizate.

Jucătorii vor testa în premieră noul gazon vineri, într-un amical cu Pandurii Târgu Jiu. ”Până în acest moment avem programat un singur meci amical, pe care sperăm să-l jucăm vineri, de la ora 11, în Valea Domanului, pe terenul mare, împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu. Aveam mai multe amicale programate, dar sunt echipe care nu au reușit să facă testele. Vom juca acest amical cu Pandurii, iar săptămâna viitoare, vineri, pe data de 21 august, vom juca cu Universitatea Craiova, la Severin. Cu ocazia amicalului cu Pandurii vom inaugura şi noul gazon”, a spus Cristian Bobar, președintele CSM Reșița.

Gazonul nu a fost schimbat definitiv, ci a fost vorba de o reînsămânţare. Președintele Reșiței a dat asigurări că la ora primului meci oficial din sezonul următor din Liga 2, gazonul va arăta de nivelul unuia din Liga 1. Investiția pe care o face clubul se ridică, potrivit informațiilor oferite de club, la 50.000 de euro.

CSM Reşiţa a jucat până acum cinci meciuri amicale, cu Șoimii Lipova, scor 1-1, cu FCU Craiova, scor 2-5, cu CS Hunedoara, scor 1-1, cu Progresul Ezeriș, scor 4-0 și cu Ripensia, scor 0-1.

Pandurii au ajuns acum la cel de-al patrulea amical după două eşecuri cu FCU Craiova, scor 0-4 şi cu ACSO Filiaşi, scor 0-3 şi o victorie cu 6-1 în meciul cu Jiul Rovinari.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: