Martin Remacle a semnat pentru două sezoane cu Pandurii

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va face prezentarea noilor achiziţii online, prin intermediul site-ului oficial și a paginii oficiale de facebook. Prima prezentare găzduită de site-ul gorjenilor este cea a mijlocașului belgian Martin Remacle, un fost internaţional de juniori şi tineret al Belgiei.

Primul jucător care a semnat cu Pandurii şi beneficiază de o prezentare de criză, fără presă la faţa locului aşa cum se obișnuia, este belgianul Martin Remacle. Acesta evoluează ca mijlocaş central, are 23 de ani şi a jucat ultima dată în Belgia, la URSL Vise, acolo unde l-a şi prins pandemia şi întreruperea sezonului trecut.

Remacle este fost internaţional de juniori şi tineret la echipele naţionale din Belgia, în perioada în care se pregătea cu juniorii celor de la Standard Liege. Pentru un an a evoluat şi pe Torino Primavera după care a trecut la seniorat, jucând un sezon în Cipru, la Agia Napa.

Fiind printre primii jucători veniţi în această vară la echipa din Târgu Jiu, Remacle a fost deja testat de mai multe ori de antrenorul Călin Cojocaru în meciurile amicale. Clubul Pandurii anunţă că a semnat un contract pentru următoarele două sezoane cu mijlocaşul central belgian.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: