Universitatea Craiova a dat afară trei fotbaliști

Universitatea Craiova nu se mișcă doar pe piața transferurilor, ci renunţă şi la jucătorii care nu au confirmat. Oltenii au negociat pentru rezilierea contractelor și cu fotbaliștii care nu mai sunt doriți de Cristiano Bergodi la echipă, înainte de plecare în stagiul din Austria.

Formația din Bănie i-a adus în cursul zilei de miercuri pe Marius Constantin, Paul Papp și Alexandru Tudorie, fotbalist cedat sub formă de împrumut la Universitatea Craiova, dar oltenii au renunțat la trei jucători din lotul lui Cristiano Bergodi.

Craiova a ajuns la un acord cu Alexandru Mățan, Uros Cosic și Kamer Qaka pentru rezilierea contractelor. Astfel, cei trei fotbaliști au plecat în această vară de la formația patronată de Mihai Rotaru. Un alt fotbalist care s-a despărțit de gruparea din Bănie este brazilianul Gustavo, cel care s-a transferat la o echipă din Golf.

Oltenii au reușit astfel să elibereze un loc de extracomunitar în lotul lui Cristiano Bergodi după ce s-a renunțat la serviciile lui Uros Cosic, fotbalist care a fost transferat sezonul trecut de la AEK Atena. Sârbul mai avea încă doi ani de contract cu formația din Bănie, iar această mutare făcută de echipa patronată de Mihai Rotaru este surprinzătoare.

Oltenii doresc ca, prin transferurile făcute în această vară, lotul antrenat de Cristiano Bergodi să fie mai experimentat, iar aceștia au luat exemplul celor de la CFR Cluj, echipă cu care s-a luptat pentru primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii 1, sezonul 2019 – 2020.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: