ACS Viitorul Târgu Jiu are un singur integralist

ACS Viitorul Târgu Jiu are un singur jucător din lot care a jucat în toate meciurile din campionat în acest sezon. Este vorba de Alexandru Core, care a jucat în toate partidele oficiale disputate din sezonul 2021 – 2022 până în acest moment.  

ACS Viitorul Târgu Jiu a avut  27 de jucători care au evoluat în noul sezon, dintre care trei străini, însă singurul care a evoluat în toate cele 16 etape a fost fundașul de 20 de ani Alexandru Core. Acesta n-a fost însă 100 % integralist din punct de vedere al minutelor jucate, chiar dacă a jucat în toate meciurile.

El a fost înlocuit însă o singură dată, în minutul 73, al partidei cu FC Hermannstadt, încheiată la egalitate, scor 1-1, în etapa a 6-a. Core a marcat și un gol, în succesul cu 3-1 din Copou cu Poli Iași.

ACS Viitorul Târgu Jiu a folosit foarte mulţi jucători în acest sezon şi pentru că unii dintre ei au mai părăsit echipa pe parcursul campionatului şi au fost aduşi tineri de la echipa a doua pentru a putea completa lotul atunci când au fost indisponibilităţi.

Noul antrenor Octavian Benga a recunoscut deja că echipa nu stă bine din punct de vedere al lotului dar şi a experienţei jucătorilor, mulţi fiind tineri care nu au jucat la nivel de Liga 2.

Alexandru Core a jucat în total 1423 minute în acest sezon fiind urmat în acest clasament de patru jucători care au evoluat cu toţii în 15 meciuri din cele 16 disputate în campionat: Ciprian Rus cu 1272 minute, Răzvan Vulpe cu 1201 minute, Alexandru Dulca cu 1003 minute şi Gabriel Dodoi cu 836 minute.

Galerie foto


Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: