Situația staff-ului de la ACS Viitorul Târgu Jiu este incertă

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a prezentat un nou antrenor după despărțirea de Florin Stîngă, cel care a spus că nu a reziliat contractul cu clubul. La teren, cu jucătorii, se prezintă zilnic timișoreanul Călin Cojocaru și secundul lui Stângă, Bogdan Chiriac, însă nici unul nu a fost prezentat oficial ca antrenor principal.

Cum la ACS Viitorul a mai existat un precedent în acest sezon, iar Florin Stîngă a revenit la echipă după câteva zile de absență, orice este posibil la această echipă care s-a dovedit, sezonul trecut, cea mai instabilă la nivel de bancă tehnică. Cert este că fostul antrenor de la Viitorul Dăești, timișoreanul Călin Cojocaru, nu a fost tocmai bine primit de cei de pe lângă echipă, dovadă că nu s-a obosit nimeni să organizeze o conferință oficială de prezentare.

Neclară este și despărțirea de Florin Stîngă, cel care la plecare a spus că nu a reziliat contractul, ceea ce poate însemna că ar putea reveni la Târgu Jiu. Nu se știe de ce a plecat, dacă sunt probleme personale sau probleme la club, pentru că nu s-a comunicat nimic oficial. Singurul canal de comunicare online, care pare să fie oficial și, cât de cât mai activ, pentru că a anunțat măcar meciurile amicale, este pagina de Instagram, acolo unde însă Florin Stângă este tot antrenor principal. în chiar ultima postare.

Situația surprinde întrucât Călin Cojocaru nu este prezentat ca antrenor, nici fizic, nici online, deși a dat indicații jucătorilor la amicalul de vineri, iar Florin Stângă fusese prezentat online la sosirea la Târgu Jiu, chiar atunci când a semnat, înainte de a fi prezentat jucătorilor și de a fi efectuat vreun antrenament cu echipa.

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: