Arbitrul a lovit cu cotul în figură un jucător la meciul de la Cluj

Meciul de vineri seară de la Cluj, dintre Universitatea și Rapid, a fost la un pas să nu se dispute din cauza stării proaste a terenului. În acest meci a avut loc și un eveniment mai puțin întâlnit pe terenul de fotbal în care arbitrul partidei i-a spart buza unui jucător după ce l-a lovict accidental cu cotul în figură.

Un episod tragicomic s-a petrecut spre finalul primei reprize a meciului U Cluj - Rapid, din etapa cu numărul 23 din Liga 1.

Pe un teren aproape impracticabil, cele două formații s-au luptat în primele 45 de minute, însă nu au găsit drumul către porțile adverse. În minutul 43, după un fault al lui Bic asupra lui Ioniță, centralul Marian Barbu a accidentat un jucător al ”Șepcilor Roșii”.  Florin Ilie, fundașul lui U Cluj, s-a apropiat de arbitru în momentul în care acesta a ridicat mâna pentru a-i arăta cartonașul galben lui Bic și a fost lovit involuntar de Barbu cu cotul în figură. După câteva secunde pe care le-a petrecut la pământ, Ilie s-a ridicat, însă a fost trimis pe margine de oficialul jocului, pentru că sângera. ”I-a spart buza”, au remarcat comentatorii partidei.

Jocul a continuat cu lovitură liberă în favoarea Rapidului, iar gazdele au fost nevoite să se apere fără unul dintre cei mai importanți oameni din defensivă. După ce a primit îngrijiri medicale, jucătorul ardelenilor a revenit pe teren. Nimic notabil nu s-a mai întâmplat, iar cele două echipe au intrat la cabine la egalitate.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: