ACS Viitorul Târgu Jiu pleacă la pregătire în Antalya

ACS Viitorul Târgu Jiu se concentrează în a doua parte a campionatului pe menținerea în Liga 2. Chiar dacă echipa nu mai are ca obiectiv play-off-ul, conducerea a programat un cantonament în afara României, urmând să se pregătească în Antalya, acolo unde s-au antrenat majoritatea echipelor din Liga 1.

Reunită pe data de 10 ianuarie, echipa de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu va susţine un cantonament în Antalya, începând de duminică, 30 ianuarie, a informat liga2.ro. Antrenorul care se ocupă acum de pregătirea echipei, secundul Alexandru Ciobanu, a precizat că în această săptămână este programat primul meci amical din perioada de pregătire, cu Cetate Deva, pe data de 26 ianuarie.

”Săptămâna următoare ne vom desfășura pregătirea tot în localitate, la Târgu Jiu. Miercuri 26 ianuarie vom juca un amical cu Cetate Deva, la ei, pe teren sintetic, urmând ca duminică 30 ianuarie să plecăm în cantonament în Antalya”, a spus Ciobanu pentru Sport Total FM.

ACS Viitorul Târgu Jiu este pe locul 15 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte după 16 etape. Conform declaraţiilor foştilor antrenori, planurile clubului se îndreaptă către sezonul următor, pentru că în a doua parte a întrecerii se dorește conturarea unei formații promițătoare pentru stagiunea 2021-2022, strategia fiind stabilită în mandatul lui Octavian Benga.

În sezonul regulat, ACS Viitorul Târgu Jiu mai are trei meciuri, cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: