CSM Târgu Jiu a reziliat contractul cu Glogovac

Echipa locală de baschet CSM Târgu Jiu a reziliat contractul cu unul dintre jucătorii străini din lot. Gorjenii au anunţat oficial încheierea raportului contractual pe cale amiabilă cu bosniacul Stefan Glogovac.

Echipa de baschet a renunţat la unul dintre jucătorii străini din lot. „CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul bosniac Stefan Glogovac. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 23 ianuarie 2022”, a anunţat CSM pe site-ul oficial, fără a preciza motivele acestei despărţiri. Jucătorul bosniac a fost transferat la Târgu Jiu la începutul sezonului, după ce a evoluat în Muntenegru, la KK Jedinstvo Bijelo Polje.

„Clubul nostru îi mulţumeşte lui Stefan Glogovac pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet CSM Târgu Jiu şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Stefan Glogovac!”, a fost mesajul de despărţire amiabilă al celor de la CSM de jucătorul cu un CV impresionant. Născut în Bosnia și Herzegovina, jucătorul de 2.05 m și-a început cariera profesionistă la Spars Sarajevo în 2013, echipă la care a evoluat până în 2016. A trecut apoi pe la KK Mega Leks Basket, în Serbia, pentru a reveni în Bosnia, la KK Igokea, echipă cu care a câștigat titlul de campion în 2017 și Cupa Bosniei în 2018.

În sezonul 2019-2020 a trecut la o altă echipă din Bosnia, HKK Zrinjski Mostar iar mai apoi la Borac Banja Luka, echipă cu care a evoluat în Divizia 2 a campionatului regional ABA League. Sezonul 2020-2021 l-a gasit pe baschetbalistul bosniac la gruparea KK Jedinstvo Bijelo Polje din Muntenegru.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: