Rapid acuză Craiova că a apelat la o tactică de adormit copii

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în meciul cu Rapid. Antrenorul le-a răspuns giuleștenilor care i-au acuzat că au apelat la „o tactică de adormit copii”.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei cu numărul 22 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii au învins la limită, scor 1-0, datorită golului marcat de către Elvir Koljic, în minutul 5. La finalul acestei partide, antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a acuzat că știrile legate de cazurile de COVID-19 de la Universitatea Craiova au fost doar povești de adormit copii.

Laurențiu Reghecampf a explicat în ce condiții și-a antrenat echipa din cauza pandemiei de coronavirus și s-a declarat mândru de elevii săi care au reușit să treacă peste această boală.

„Am fost îngrijorat la început de situația noastră, pentru că am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros pentru jucători pentru că au reușit să joace 90 de minute. Am avut momente foarte bune, păcat că nu am reușit să mai marcăm un gol. Rapid rămâne în continuare surpriza acestui campionat, cu jucători foarte buni. M-aș bucura ca Elvir Koljic să marcheze în fiecare meci, pentru că are calitățile necesare, are simțurile de atacant și tehnica necesară să marcheze. Noi ne așteptăm foarte mult de la el, pentru mine e un jucător foarte important. Este pur și simplu adevărul, nu a fost nicio tactică. Ne-am antrenat, dar ne-am antrenat în grupe, unii după-amiaza, unii seara. Noi ne-am dorit să amânăm acest meci, dar nu s-a putut”, a spus Laurențiu Reghecampf, la flash-interviurile de după meci.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: