ACS Viitorul Târgu Jiu poate pierde patru jucători de bază

Planurile celor de la ACS Viitorul de a păstra lotul actual sunt în pericol. Echipa lui Flavius Stoican riscă să piardă patru fotbaliști importați care au refuzat prelungirile contractelor scadente în vara lui 2021.

ACS Viitorul a făcut un sezon foarte bun până acum și este una dintre echipele cu șanse reale la accederea în play-off-ul Ligii a 2-a. Elevii lui Flavius Stoican termină anul pe locul 2, la doar patru puncte de liderul FCU Craiova.

În ciuda situației bune din punct de vedere sportiv, clubul încearcă să prelungească înțelegerile mai multor fotbaliști, dar, conform liga2.ro, ar avea ceva probleme. Cel puțin patru jucători își termină contractele cu ACS Viitorul la finalul campionatului, în vara lui 2021. Fundașul Andrei Dragu (21 de ani), mijlocașii Marius Cioiu (21 de ani) și Paul Chiorean (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani) au înțelegerile scadente la final de stagiune și au fost demarate negocierile cu ei, în privința prelungirilor.

Sursa citată a informat că fotbaliștii ar fi refuzat să semneze noi contracte, la primele discuții cel puțin, și se gândesc serios la transferurile la alte echipe. Aceştia nu sunt de acord cu noile contracte şi nu au acceptat prevederile noilor înțelegeri.

Statisticile celor patru fotbaliști în acest sezon sunt foarte bune, fiind vorba de fotbalişti care au fost titulari în majoritatea meciurilor.

    Andrei Dragu: 14 meciuri și trei goluri

    Marius Cioiu: 10 meciuri și două goluri

    Paul Chiorean: 13 meciuri

    Daniel Paraschiv: 13 meciuri și șase goluri

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: