CSM Târgu Jiu joacă marţi cu Steaua, de la ora 19:00

CSM Târgu Jiu va disputa în cursul acestei săptămâni încă două meciuri din Liga Naţională. Gorjenii întâlnesc marţi, de la ora 19:00, pe Steaua Bucureşti, iar miercuri vor juca cu liderul Ligii, Universitatea Cluj, tot de la ora 19:00.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui patru meciuri din Liga Naţională, acestea fiind programate marţi şi miercuri. CSM Târgu Jiu va avea programamte astfel două meciuri pe teren propriu, din păcate, fără spectatori, aşa cum se dispută toate meciurile de baschet în pandemie.

Liga Națională de Baschet Masculin a debutat cu un prim turneu la Oradea, la care gorjenii nu au reuşit nici o victorie dar au acumulat trei puncte graţie disputării celor trei jocuri de la primul turneu.

Acest al doilea turneu are loc la Târgu Jiu, unde CSM are programate meciurile cu Steaua București și Universitatea Cluj, care se vor disputa în Sala Sporturilor, în zilele de 22 și 23 decembrie, ambele fiind programate de la ora 19:00. Canalele tv care dețin drepturile de televizare ale Ligii Naţionale de Baschet nu au anunţat că vor transmite jocurile de la Târgu Jiu, dar acestea vor fi live pe platforma video a federaţiei. Celelate meciuri din aceste două etape se dispută în paralel cu turneul de la Târgu Jiu, la Constanța și Sibiu. După aceste trei turnee vor urma alte două etape în cadrul turneului trei,  programat în perioada 29-30 decembrie. Înainte de a juca meciurile cu Steaua şi U Cluj, CSM Târgu Jiu ocupă locul 10 în clasament.

Programul jocurilor din Liga Naţională de Baschet masculin:

Marţi, 22 decembrie

U-BT Cluj-Napoca - CSM Galați – ora 16.00

CSO Voluntari - CSM Focșani – ora 16.00

BCM U FC Argeș Pitești - SCM U Craiova – ora 16:45, DigiSport, Look Sport 1

Steaua București - CSM Târgu Jiu – ora 19.00

Athletic Constanța - CSM Miercurea Ciuc – ora 19.00

BC CSU Sibiu - Dinamo București – ora 19:45, DigiSport, Look Sport 3

Miercuri, 23 decembrie

CSM Galați - Steaua București – ora 16.00

CSM Miercurea Ciuc - CSO Voluntari – ora 16.00

Dinamo București - BCM U FC Argeș Pitești – ora 16:45, DigiSport, Look Sport 1

CSM Târgu Jiu - U-BT Cluj-Napoca – ora 19.00

CSM Focșani - Athletic Constanța – ora 19.00

SCM U Craiova - BC CSU Sibiu – ora 19:45, DigiSport, Look Sport 3

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: