Pandurii a stabilit adversarii din meciurile amicale

Pandurii Târgu Jiu va disputa opt jocuri amicale în perioada pregătirii de iarnă care va demara pe 18 ianuarie. Gorjenii vor juca şase meciuri cu echipe de Liga 3 şi două meciuri cu echipe din Liga 2, CSM Slatina şi FCU Craiova.

Pandurii Târgu Jiu se va reuni în data de 18 ianuarie 2021, două zile mai târziu va efectua vizita medicală, la Craiova, după care se va pregăti pe plan local până la reluarea campionatului. În tot acest interval, echipa antrenată de Călin Cojocaru va disputa nu mai puțin de opt partide de verificare.

Primul test va avea loc pe 27 ianuarie, cu CSM Jiul Petroșani, iar seria amicalelor se va încheia pe 20 februarie, cu CS Hunedoara. Cele mai importante partide de verificare vor fi însă împotriva colegelor de serie CSM Slatina (10 februarie) și FC U Craiova (13 februarie).

Pandurii nu și-a propus multe transferuri în această iarnă, în speranța că va putea păstra lotul actual. În precedentele pauze competiționale, majoritatea jucătorilor renunțau la restanțele salariale, pentru a-și rezilia contractele și a-și găsi alte angajamente mai sigure.

Campionatul Liga 2 se va relua în jurul datei de 20 februarie, dată la care Pandurii va sta. Gorjenii vor mai juca în sezonul regulat cu Petrolul Ploiești (a), Aerostar Bacău (d), ASU Politehnica Timișoara (a), SCM Gloria Buzău (d) și Unirea Slobozia (a), partide în urma cărora speră să intre în play-out cu un punctaj care să-i dea speranțe de salvare de la retrogradare.

Programul meciurilor amicale al echipei Pandurii:

27 ianuarie: Pandurii – CSM Jiul Petroşani

30 ianuarie: Pandurii – CS Hunedoara

3 februarie: Pandurii – ACSO Filiaşi

6 februarie: Pandurii – Gilortul Târgu Cărbuneşti

10 februarie: Pandurii – CSM Slatina

13 februarie: Pandurii – U Craiova 1948 SA

17 februarie: Pandurii – Flacăra Horezu

20 februarie: Pandurii – CS Hunedoara

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: