Eric de Oliveira s-a operat, dar vrea să revină pe teren

Fostul jucător al celor de la Pandurii, Eric de Oliveira, s-a operat recent şi va lua o pauză de şase săptămâni pentru recuperare. Acesta a fost ultima dată titular la FC Voluntari în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2, dar a rezistat pe teren doar 10 minute.

De la ultimul meci jucat cu Sepsi, disputat la 25 septembrie, brazilianul Eric nu a mai jucat deloc și nici nu o va mai face pe acest final de an pentru că a suferit o intervenţie chirurgicală.

Mijlocașul a anunțat că abia peste șase săptămâni își va relua pregătirea, după ce a trecut printr-o operație la picior. ”S-o terminat anul pentru mine, Am făcut o operație de varice foarte reușită și acum trebuie să mă recuperez. După 6 săptămâni, mă apuc de treabă. O să revin mai bun și puternic”, este mesajul pe care Eric l-a postat pe contul său de pe Instagram.

Brazilianul de la Voluntari, care a jucat şi pentru Pandurii în cupele europene,  se află de mai mulți ani în România față de Camora, însă n-a primit naturalizarea mult dorită pentru a juca la naţională. "Eu cred că cei care se ocupau cu asemenea chestii nu voiau pur și simplu ceea ce era propus. Într-adevăr e un regret pe care îl am. De fapt regretul este când faci tu ceva, dar nu am făcut nimic, însă regretul este că nu am fost eu primul străin din istoria României. Aveam toate calitățile să joc pentru natională și pur si simplu doream asta, nu că mi s-ar fi propus. Eu credeam că asta e răsplata pentru tot ce mi-a oferit România în viața mea. Din păcate nu s-a realizat. Am crezut că ultima șansă pe care o aveam era când m-am dus la Viitorul, în 2017", a spus Eric la Liga Digi Sport.

Conform transfermarkt.com, 2,4 milioane de euro a fost cea mai mare valoare de piață a lui Eric. Se întâmpla în ianuarie 2014, când Eric s-a transferat de la Pandurii la Al Ahli pentru suma de 1,2 milioane de euro.

Galerie foto


Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: