Pandurii a stabilit data reunirii şi programul de pregătire

Pandurii Târgu Jiu se va reuni pe data de 18 ianuarie 2021 pentru a relua pregătirea în vederea disputării meciurilor din partea a doua a acestui sezon. După ce vor efectua vizita medicală jucătorii echipei pandurii se vor pregăti la Târgu Jiu, unde vor avea programate mai multe meciuri amicale.

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au intrat în vacanţa de iarnă, imediat  după disputarea meciului din etapa a 15-a, cu FCU Craiova. După mai bine de o lună de vacanţă jucătorii vor reveni la Târgu Jiu pentru a relua antrenamentele, pe data de 18 ianuarie 2021.

Antrenorul Călin Cojocaru a perfectat deja programul pentru pregătirea de iarnă, care va începe imediat după reunire şi vizita medicală. Tehnicianul a precizat deja de la plecarea în vacanţă că se va baza pe acelaşi lot de jucători şi că şi-ar dori să aibă continuitate iar jucătorii care au oferte să plece să poată fi menţinuţi în lot. ”Ştiu că unii băieţi au oferte şi deja am avut discuţii cu ei. Ar vrea să continue la noi, dar să-i ajutăm şi noi puţin financiar, fiindcă este bine şi pentru ei, şi pentru noi, să avem continuitate, să păstrăm acelaşi lot”, a spus tehnicianul gorjenilor înaintea plecării în vacanţă.  

După reunirea programată luni, 18 ianuarie, antrenamentele se vor efectua în baza proprie de antrenament de la Târgu Jiu iar miercuri, 20 ianuarie jucătorii vor avea programată vizita medicală.

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: