Revenirea lui Koljic la Craiova se amână

Atacantul bosniac Elvir Koljic a fost evaluat la clinica unde a fost operat în octombrie. Medicii apreciază că jucătorul echipei din Craiova va reveni pe gazon „la sfârșitul lui februarie, începutul lui martie”, adică două, trei săptămâni mai târziu decât se estimase inițial.

Golgeterul Elvir Koljic este pe drumul cel bun după fractura de peroneu suferită pe 2 octombrie 2020, în meciul cu Poli Iași (1-0). Pe atacantul bosniac însă vor trebui să-l aștepte ceva mai mult decât s-a estimat inițial.

Koljic a fost la clinica din București unde s-a operat imediat după accidentare și a efectuat un RMN. Iar unul dintre medicii implicați în recuperarea lui a dezvăluit, pentru gsp.ro, "că totul decurge conform graficului. Osul s-a «sudat» bine acolo, deasupra gleznei, arată cum trebuie pentru acest stadiu al recuperării".

Totodată, a apreciat că "Elvir va putea fi văzut din nou pe teren undeva pe la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie". Ceea ce înseamnă o întârziere de circa două-trei săptămâni față de termenul anunțat după intervenția chirurgicală.

Cel mai probabil, Koljic va reveni într-un meci oficial pe 6 martie, cu FC Botoșani.

Pentru Koljic, fractura suferită în 2 octombrie e a treia accidentare gravă de când a venit în Bănie, în august 2018. În primul sezon, 2018-2019, a stat 7 luni departe de gazon, în urma unei rupturi de tendon femural suferite în 23 martie 2019, la naționala Bosniei. Apoi, în 2019-2020, a lipsit 3 luni, după o fisură de vertebră lombară suferită pe 31 octombrie 2019, într-un meci de Cupa României cu Voluntari.

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: