Un fost jucător de la Pandurii, promovat în staff-ul Universităţii

Antrenorul Univeristăţii Craiova l-a cooptat în staff şi pe antrenorul echipei a doua, Ionuț Stancu. Acesta se va ocupa de analiza video a meciurilor primei echipe şi îl va ajuta pe Corneliu Papură.

Echipa a doua a Universității Craiova nu mai are momentan antrenor principal după ce fostul tehnician, Ionuț Stancu, a fost chemat la prima echipă de Corneliu Papură, urmând să fie analist video.

Fost jucător la Pandurii, Stancu îi ia locul lui Florinel Luță, care a fost înștiințat de curând despre decizia clubului. „Da, așa este, nu mai sunt analistul video al echipei. Nu știu care este exact situația mea în momentul actual. Aștept să fiu chemat zilele următoare ca să discutăm, să vedem ce și cum“, a declarat Florinel Luță, pentru gds.ro. Echipa a doua a celor de la Craiova nu şi-a reluat încă pregătirea dar managerul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, Dragoș Stăvaru, nu s-a pronunțat în privința postului de antrenor principal al „satelitului“.

Conform sursei citate acesta ia în calcul ca echipa să fie preluată de către directorul tehnic, Mugur Gușatu dar și-ar dori ca Florinel Luță să completeze corpul tehnic al academiei.

Universitatea Craiova 2 ocupă locul 8, din 10 echipe, în Liga a 3-a, seria 6 cu 8 puncte în cele 10 etape susținute până acum.

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: