Acţionar: Ar fi o onoare pentru Pandurii să plece Pârvulescu la Steaua

Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu se va întruni  la sfârşitul acestei săptămâni. Se va pune în discuţie intrarea societăţii Succes Nic Com în rândul acţionarilor sau rămânerea acesteia în calitate de sponsor. Totodată, conform reprezentantului primarului Florin Cârciumaru, se vor căuta soluţii pentru ca Eugen Pârvulescu să rămână la conducerea clubului.

 „Vineri o să ne întâlnim în şedinţă AGA, o să discutăm încă o dată intrarea domnului Sarcină, o să îl invităm să fie şi dânsul de faţă, să fie prezent la şedinţă, să hotărâm dacă intră acţionar lângă ceilalţi acţionari pentru susţinerea clubului sau numai pe bază de sponsorizare vine lângă echipă”, a declarat Florin Cârciumaru.

Primarul din Târgu Jiu a mai spus că în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor se va discuta şi despre posibilităţile pe care le are Eugen Pârvulescu pentru a rămâne preşedinte al consiliului de administraţie al clubului chiar dacă USMO i-a retras sprijinul. „Nu este nicio problemă că USMO a retras sprijinul de administraţie al domnului Pârvulescu pentru că dânşii nu au contribuit mai cu nimic în susţinerea activităţii de la echipa de fotbal. Vom găsi o soluţie în cadrul şedinţei AGA ca domnul Pârvulescu să fie susţinut în continuare şi să fie în continuare preşedintele consiliului de administraţie. La ora actuală clubul de fotbal are nevoie de managementul dânsului, de calităţile şi priceperea dânsului în domeniul activităţii fotbalistice”, a mai spus Cârciumaru.

Imediat după aceste spuse, Cârciumaru s-a contrazis, declarând că s-ar bucura pentru Pârvulescu dacă va pleca la Clubul Steaua Bucureşti în locul lui Meme Stoica, încarcerat zilele trecute. „M-aş bucura ca domnul Pârvulescu să ajungă preşedinte la Steaua. Pentru clubul Pandurii Târgu Jiu ar fi o onoare”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: