Pârvulescu: Dacă cer retragerea mea, mă supun

Conflict între Marin Golea, reprezentantul USMO în Adunarea Generală a Acționarilor Pandurii, și președintele clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu. Cel din urmă este tot reprezentantul USMO, dar în Consiliul de Administraţie. Dacă sindicatele îl retrag din CA, Pârvulescu îşi pierde automat şi calitatea de preşedinte al CA. Golea spune că Pârvulescu a reziliat contractele cu mai mulți jucători de la Pandurii II într-un mod neprofesionist. Eugen Pârvulescu crede că Marin Golea e supărat că nu mai are jucărie, adică Pandurii II.

Marin Golea a depus o cerere la Consiliul de Administrație prin care anunță că USMO nu-l mai susține pe Eugen Pârvulescu în fruntea echipei. Golea e supărat că Pârvulescu a renunțat la jucătorii de la Pandurii II, care aveau mai mult de 21 de ani. „Modul în care a discutat cu dumnealor pentru a rezilia contactele, pentru a-i convinge să renunțe i-a deranjat, sportivii au venit și mi-au spus și am fost nevoit să facem această cerere”, a spus Golea. Pârvulescu spune că are un proiect serios pentru dezvoltarea Pandurii II unde vor juca juniorii.

„Să-și facă datoria, nu să se lase subjugat de alte interese”, îi mai transmite Golea. “Nu se poate descurca Eugen Pârvulescu la acest nivel. Ne trebuie un preşedinte cu potenţă financiară, care să facă rost de bani. Ca preşedinte al  Consiliului de Administraţie trebuie să ai o autoritate, nu poţi fi slugarnic” a mai comentat Marin Golea la un post local de radio.

Pârvulescu a răspuns ironic atunci când a venit vorba de schimbarea sa de către USMO. „Am înțeles că dânșii m-au propus ca să devin președintele clubului Pandurii, dacă dânșii mă retrag din funcție, mă supun. Dacă ceilalți membri acceptă, o să accept și eu”, a spus acesta.

Pandurii II a renunţat la nouă jucători

Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă oficial că a reziliat de comun acord contractele a nouă jucători de la echipa secundă, jucători ce nu mai intrau în vederile antrenorilor Adrian Bogoi şi Sorin Vintilescu. Astfel, Pandurii s-a despărţit oficial de: Nicuşor Bănică, Mario Găman, Cosmin Băcilă, Constantin Diaconu, Alexandru Dobroiu, George Bertea, Alexandru Avramescu, Raul Pîrvulescu şi Vasile Mărăşescu. „Clubul Pandurii Târgu Jiu le mulţumeşte acestor jucători pentru aportul adus în perioada cât au reprezentat culorile clubului şi le urează succes pe viitor”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: