Actiune a politiei pentru prinderea traficantilor de carbune

Trei soferi au fost astazi depistati in trafic transportand tone de carbune fara sa aiba autorizatiile necesare. Politia a anuntat ca desfasoara un control tematic in acest sens, operatiunea avand numele de „CĂRĂUŞ” .

♦La orele 1245, poliţiştii din Mătăsari l-audepistat în trafic, pe DJ 673A, în comuna Dragoteşti pe Ion C., de 36 ani din comuna Turburea, care transporta cu o autospecializată cantitatea de 11.960 kg cărbune. Şoferul deţinea documente de provenienţă, însă nu avea licenţă pentru a efectua un astfel de transport.

♦ Ulterior, la orele 1255, aceiaşi poliţişti au oprit pe tronsonul de drum menţionat  autotractorul condus de Grigorie B., de 56 ani, din comuna Podari, judeţul Dolj. Bărbatul transporta cantitatea de 11.940 kg cărbune, având aviz de însoţire, dar nu deţinea licenţă de transport.

♦ Poliţiştii din Oraşul Turceni au identificat pe D.J.674 Turceni un alt conducător auto, respectiv Gheorghe O., de 42 ani, din comuna Bîlteni, care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 10.480 kg lignit, fără a deţine licenţă de  transport.

Cei 3 conducători auto sunt cercetaţi de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: