Sală de sport ținută închisă zece ani. S-a degradat!

Una din primele săli de sport construite în Gorj este la Țânțăreni, numai că aceasta s-a degradat în timp, pentru că nu a fost folosită mai deloc. Anul trecut s-au alocat bani de la bugetul local pentru reparații, însă starea sălii de sport nu este una foarte bună. În acest context, actualul primar din Țânțăreni vrea să construiască o nouă sală de sport prin Compania Națională de Investiții.

Comuna Țânțăreni a beneficiat în urmă cu mai bine de 10 ani de una din primele patru săli de sport construite în județul Gorj. Investiția a fost realizată chiar lângă școala din Țânțăreni, numai că a fost mai tot timpul cu lacătul pe ea.

Nefiind folosită, odată cu trecerea anilor sala de sport a început să se degradeze. Anul trecut au fost alocați bani de la bugetul local pentru reparații. ”Noi avem în comună o sală de sport veche. Este printre primele săli de sport construite în județul Gorj. Din păcate, de această sală de sport nu s-a bucurat nimeni, pentru că a stat mai mult închisă. Pot să spun că, de când a fost făcută și până în prezent, 95% din timp a stat cu lacătul pe ea, în timp ce elevii făceau orele de sport în curtea școlii. Chiar dacă nu a fost folosită mai deloc, a început să se degradeze, așa că anul trecut s-au alocat aproximativ 30.000 de lei de la bugetul local pentru reparația acoperișului și a interiorului care era distrus, din cauză că s-a infiltrat apa și era groaznic acolo. Acum poate fi cât de cât folosită și am pus-o la dispoziția școlii și a tinerilor din comună care vor să se folosească de ea”, a precizat Robert Ciutureanu, primarul din Țănțăreni.

Pentru că această sală de sport se încadrează în categoria investiților lăsate de izbeliște, primarul din Țânțăreni vrea acum să obțină finanțare pentru construirea unei noi săli de sport. ”Noi am depus o solicitare la Compania Națională de Investiții pentru că vrem să facem o nouă sală de sport cu o capacitate de peste 100 de locuri în tribune. Va fi făcută în satul Florești, iar cea din Țânțăreni va rămâne doar a școlii”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: