Acuzat de blat cu Steaua, Christou îi dă replica lui Dinu „Vamă”

Căpitanul cipriot al pandurilor a fost ţinta ironiilor lui Dinu Gheorghe după egalul cu Steaua. Christou spune că nu a vorbit cu impresara lui, Ana Maria Prodan, înainte de meci şi că greşelile pe care le-a comis au fost umane.

Fundaşul de 29 de ani a comis câteva erori în repriza a doua a meciului cu Steaua, rămase fără urmări însă pe tabelă. Preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a speculat imediat relaţia dintre Christou şi soţia lui Reghecampf, Ana Maria Prodan, iar replica celor de la Pandurii nu a întârziat să apară.

Greşeli cu sau fără voie?

Instalat căpitan în vară după plecarea lui Viera la turci, cipriotul Christou nu a prins o zi bună cu Steaua. Practic în repriza a doua, fundaşul care va împlini 30 de ani în februarie a comis 3 erori majore care puteau fi taxate de stelişti. Mai întâi a trimis o pasă aiurea în centru iar steliştii au recuperat dar faza a rămas fără urmări. Apoi, presat fiind de Kapetanos, Christou a jucat neglijent mingea cu mâna în propriul careu, dar nici centralul Radu Petrescu, nici asistentul Valentin Avram nu au observat sau au considerat că a făcut-o fără intenţie. „Am avut penalty clar”, a subliniat Meme Stoica la final.

La ultima fază a meciului, Christou a refuzat să sară la o minge la cap, a lăsat-o pentru Mingote, iar Tănase era cât pe aci să intercepteze şi să aducă victoria Stelei. Noroc că portughezul pandurilor a fost pe fază şi l-a blocat. „Am fost pregătit să dau cu capul, dar un coleg de-al meu a zis „lasă” aşa că am lăsat mingea să treacă. E o greşeală de-a mea, dar fanii nu cunosc ce s-a întâmplat. Antrenorul ştie ce s-a întâmplat şi mi-a spus ca data viitoare să nu mai ascult de nimeni şi să dau cu capul”, a explicat Chistou ieri.

Pus la zid de Dinu „Vamă”!

Erorile lui Christou nu au trecut neobservate. Preşedintele Astrei, echipă aflată în luptă directă la titlu cu Steaua, Dinu Gheorghe, a fost ironic la adresa căpitanului pandurilor. „Am văzut că Paraskevas s-a chinuit tare mult în acest meci, dar nu prea i-a ieşit nimic. Nici măcar henţul…N-am înţeles nici de ce a lăsat capul în jos şi a lăsat mingea să treacă la ultima fază, noroc că finalul n-a fost ca în meciul Stelei de la Schalke, când Szukala a procedat la fel şi l-a derutat pe Tătăruşanu. De această dată, Mingote a fost inspirat şi a prins în faţa lui Tănase”, a comentat acid Dinu Gheorghe.

Relaţia cu Ana, bat-o vina!

Declaraţiile lui Dinu „Vamă” au venit şi ca urmare a faptului că Christou e impresariat de Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Fundaşul adus în România de U Cluj a fost ferm în această privinţă. „Nu am vorbit cu Ana Maria, ea e managerul meu, dar nu am vorbit cu ea. Dacă Ana Maria mi-ar fi spus ceva de genul ca în acest meci să joc pentru Steaua, aş fi rupt înţelegerea cu ea! Toată viaţa mea am fost corect, dar fotbal fără greşeli nu există, altfel nu s-ar mai marca niciun gol”, a declarat fundaşul incriminat de „Vamă”.

„Nu ştiu de ce se bagă Dinu Gheorghe, nu-mi pasă ce zice, îmi pasă doar ce zice antrenorul meu. Nu mă simt ofensat de ce a spus, pur şi simplu nu-mi pasă. Nu sunt prost să ascult ce se spune, pot să spună ce vor. La viaţa mea am auzit multe, şi despre mine şi despre alţii, lumea poate să spună ce vrea!” Paraskevas Christou, Pandurii

21 – de meciuri a jucat Christou la Pandurii, 11 în Liga 1 şi 10 în Europa League. A marcat 2 goluri, a dat o pasă de gol, dar a înscris şi un autogol în meciul pierdut cu Gaz Metan Mediaş, 1-2

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: