Primăria nu a găsit nereguli la Pandurii, CE Oltenia mai caută

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu au anunţat că nu au găsit nereguli în privinţa cheltuirii banilor la Pandurii. Clubul a fost verificat de acţionari în ultimele zece zile, ca urmare a suspiciunilor vehiculate în presă, dar şi a anchetelor care nu se mai termină la echipa de fotbal. Verificări au făcut şi ceilalţi doi acţionari, Artego şi CE Oltenia. Nici ei nu au găsit probleme, susţin surse din club, dar cei de la CE Oltenia doresc să facă verificări suplimentare, până când vor găsi ceva.

Au trecut cele 10 zile de anchetă la Pandurii, demarate de acţionariat pentru verificarea activităţii financiare a clubului în ultimii doi ani. Reprezentanţii consiliului local Târgu Jiu spun că nu au găsit nereguli, însă Adunarea Generală a Acţionarilor nu a stabilit încă ce trebuia verificat. „Nu am finalizat, adică noi aşteptăm hotărârea AGA în care să stabilească punctele de vedere, ce vor. Nu am avut în AGA precedentă ce să verificăm. Noi am verificat ce am verificat, dar nu avem hotărârea AGA prin care să se stabilească ce anume trebuie verificat. Am verificat pentru că era şi din partea CEO care au verificat punctele de vedere pe care le-au solicitat ei. Fiecare şi-a verificat partea lui. S-au întocmit nişte machete care au fost lăsate acolo până la clarificarea de către AGA ce răspunsuri vrea concrete, la ce probleme vor să clarifice. Eu am verificat din partea primăriei modul în care s-au primit banii repartizaţi de către consiliul local. Au fost primiţi cu extrase de cont, în datele respective, le-am consemnat într-o anexă. Nu am găsit nicio neregulă pe partea mea, banii s-au primit la nivelul ordinelor de plată cu care au fost viraţi. Din discuţiile pe care le-am avut cu cei de la Artego nu au constatat nici ei nereguli”, a declarat Constantin Fârţă, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Cârciumaru: S-a finalizat

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, reprezentantul consiliului local Târgu Jiu în AGA la Pandurii, îl contrazice pe adjunctul său. „S-a finalizat, urmează să-şi redacteze procesul verbal sau raportul de încheiere al activităţii, să vedem când ne întâlnim în AGA săptămâna asta sau cealaltă. Nu cred că se va întruni săptămâna acesta pentru că joi este meciul şi automat preşedintele consiliului de administraţie sigur nu va fi prezent. Încă nu sunt toate documentele pentru că o parte din ele sunt luate de organele de cercetare, aşa am eu informaţia”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, acţionar în AGA la clubul de fotbal.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: