Acuzaţi de jaf şi şantaj, reţinuţi de poliţişti

Luni după-amiaza, în jurul orei 12.30,  Poliţia Oraşului Tg. Cărbuneşti a fost sesizată prin plângere de către C. Constantin, din localitate, cu privire la faptul că în seara zilei de 09.01.2010,  P. Gabriel, de 18 ani, din Tg. Cărbuneşti, profitând de neatenţia barmanei, a sustras prin efracţie, suma de aproximativ 1.000 lei din maşinile electronice.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la comiterea infracţiunii de furt, alături de P. Gabriel au mai participat M. Ion, de 26 ani şi minorul G.D., de 17 ani, ambii din Tg. Cărbuneşti.

Extinzând cercetările, poliţiştii au mai stabilit că un alt tânăr, G. Şankar, de 18 ani, din aceeaşi localitate, cunoscând despre fapta comisă de cei trei, prin şantaj a pretins şi primit de la suspecţii P. Gabriel şi G.D., suma de 35 lei, pentru a nu-i denunţa.

Faţă de suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj.

Astăzi 12 ianuarie a.c., suspecţii P. Gabriel, M. Ion  şi minorul G.D. vor fi prezentanţi Parchetului de pe lângă judecătoria Tg. Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar G. Şankar, pentru infracţiunea de şantaj.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: