„Adrian Năstase“ a decedat de gripă porcină

Actorul Toni Tecuceanu, cunoscut pentru prestaţiile din emisiunea "Cronica cârcotaşilor" de la Prima TV, a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 37 de ani, în urma unor complicaţii survenite după ce contractase virusul gripei porcine, potrivit reprezentanţilor postului de televiziune.

Diagnosticat cu virusul A/H1N1 la spitalul "Matei Balş", starea lui Tecuceanu s-a agravat, acesta suferind complicaţii severe la plămâni, printre care sindromul "plămânului alb", potrivit reprezentanţilor din Ministerul Sănătăţii.

Acest sindrom impropriu numit al "plămânului alb" acoperă faptul că, din cauza edemului pulmonar nu se mai realizează oxigenarea şi vascularizarea plămânilor, a explicat pentru agenţia de presă prof dr. Geza Molnar. Infectarea cu virusul gripal A/H1N1 cauzează un edem al ţesutului interstiţial pulmonar masiv, îngreunând astfel vascularizarea plămânilor, a adăugat Molnar.

Toni Tecuceanu a  jucat în mai multe spectacole de teatru, filme şi producţii de televiziune.În 2006, a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier", din spectacolul “Noapte araba”, în regia Theodorei Herghelegiu, piesa care a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic.

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: