Ancuţa Stoican, vedeta clasei

Nume: Ancuţa Cătălina Stoican

Vârstă: 15 ani

Ocupaţie: elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”

Pasiuni: lectura şi mersul cu rolele

Vestimentaţie: ţinutele casual

Mâncare preferată: pastele Carbonara

Casă de modă preferată: Coco Chanel sub mâna avangardistului Karl Lagerfeld

Timp liber: ieşitul în cluburi, călătoriile

Film preferat: „The exorcism of Emily Rose”

Scriitori preferaţi: Stephan King şi John Saul

Ancuţa are 1.65 înălţime şi 47 de kilograme, ochi căprui, este elevă în clasa a IX-a şi se declară o împătimită a  cărţilor psihologice- horror pentru că spune ea, aceşti autori abordează altfel subiectul şi pentru că atunci când începe o astfel de carte este atât de prinsă de acţiunea ei încât orice altceva i se pare neimportant şi fiind şi o persoană curioasă încearcă să mai trişeze citind uneori finalul înaintea cărţii.

Ancuţa este printre puţinele fete care spune despre ea sincer că se consideră o fată frumoasă dar cu toate acestea frumuseţea nu primează pentru ea ci trăsăturile morale. O femeie frumoasă în concepţia ei este femeia cu trăsături plăcute, îngrijită, căreia nu îi lipseşte şarmul şi nici parfumul pentru că aşa cum spune modelul ei în viaţă, Coco Chanel, „parfumul poate îmbrăca o femeie”. Coco Chanel este femeia care o inspiră şi al cărei model îl urmează pentru că este o femeie puternică care a schimbat mentalităţi şi a jucat un rol important în emanciparea femeii.

Confidenta prietenelor ei

Ancuţa crede despre ea că este cea mai bună confidentă în relaţiile cu prietenii ei dar şi o bună mediatoare în relaţiile tensionate. Vrea să urmeze o carieră în medicină dar mărturiseşte că va participa la concursuri de frumuseţe ori de câte ori va avea ocazia. De precizat este şi faptul că Ancuţa a câştigat locul II şi premiul de popularitate la Miss Boboc din Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”. Emisiunile TV la care se uită cu interes atunci când are timp liber sunt „Mondenii” şi „În gura presei” şi în general ascultă orice gen de muzică cu excepţia manelelor. Despre tinerii din ziua de azi spune că nu poate face o comparaţie dar este sigură că şi în anii trecuţi existau tineri teribilişti.

Tinerii de azi, spune ea, au mai multe resurse şi poate de aceea sunt priviţi în acest fel însă nu ar trebui catalogaţi.

Cele trei lucruri la care nu ar renunţa niciodată sunt prietenii, telefonul şi placa de întins părul.

Dacă ar fi să se caracterizeze spontan ar zice că este inteligentă, sinceră, discretă iar trei lucruri rele despre ea ar fi acelea că nu-şi organizează timpul, că lasă lucrurile în ultimul moment şi este prea raţională.  

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: