Acuzaţi de şapte furturi

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu efectuează cercetări pentru documentarea activităţii infracţionale a 5 tineri, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi cabinete medicale sau notariale. Până în prezent poliţiştii, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au probat în sarcina suspecţilor, comiterea a 7 furturi. 2 dintre suspecţi au fost reţinuţi pe timp de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Continuând cercetările în mai multe cazuri de infracţiuni de furt comise pe raza municipiului Tg-Jiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că suspecţi de comiterea acestor fapte sunt 5 tineri, V.I., de 22 ani, T.O.L., de 18 ani şi trei minor de 17 ani, toţi din municipiul Tg-Jiu.

La data de 30 aprilie a.c., suspecţii au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii au comis în perioada 13-27 aprilie a.c., un număr de 7 infracţiuni de furt din societăţi comerciale, cabinete medicale individuale şi un notariat public, amplasate pe raza municipiului Tg-Jiu. Tinerii sunt suspectaţi că au sustras aparatură electronică, bani şi alte bunuri, prejudiciul fiind estimat la peste 10.000 lei.

Până în prezent, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70 %.

Poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a suspecţilor V.I. şi T.O.L. şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 01.05.2011, să îi prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: