ACUZAŢIE: Nu a fost lăsat să-şi vadă fiul în arest şi s-a sinucis

Aurel Solga din satul Ohaba al comunei Bolboşi şi-a pus capăt zilelor la sfârşitul săptămânii trecute, supărat că fiul său a fost arestat fără să fie vinovat. Fiul, Ionel Solga, a fost arestat la jumătatea lunii iunie, după ce oamenii legii au stabili că acesta a întreținut relații sexuale orale cu fiica de 8 ani a concubinei sale. Aurel Solga a crezut tot timpul în nevinovăția fiului său.

Ionel Solga în vârstă de 28 de ani a fost arestat la jumătatea lunii iunie după ce anchetatorii au stabilit că acesta  a întreținut în mai multe rânduri relații sexuale orale cu minora. Din probatoriul administrat de oamenii legii în acest caz se pare că acesta ar fi încercat să întrețină și raporturi sexuale normale și anale cu victima. Deși presupusul violator s-a ascuns o perioadă, înainte să fie prins de poliție, familia lui Ionel Solga a susținut în permanență faptul că a recurs la acest gest de frică pentru ce urma să i se întâmple și că  totul a fost o înscenare.

Tatăl a fost cel mai afectat după ce fiul său a fost arestat, pentru că îl iubea foarte mult. „Tatăl meu l-a iubit foarte mult. Noi suntem mai mulți frați, dar el era copilul preferat. Este nevinovat, iar totul este o înscenare. Fratele meu nu ar fi în stare de așa ceva. Tatăl meu nu a putut suporta șocul și mai ales nedreptatea. A fost de mai multe ori la arest să-l vadă și nu i s-a permis acest lucru. Săptămâna trecută am fost ultima dată, chiar cu o zi înainte să-l transfere la Penitenciarul din Craiova și nu l-au lăsat. Nu i-au primit nici pachetul, îi cumpărase și el atâtea de mâncare și i s-au stricat. L-a afectat foarte mult că nu l-a putut vedea”, a declarat Ștefania Solga.

Și-a avertizat familia că se omoară

Din acest motiv, Aurel Solga a decis să-și pună capăt zilelor. Nu a suportat să-și vadă fiul nevinovat, din punctul lui de vedere, după gratii, și mai ales să nu-l poată vedea. Și-a avertizat familia că din cauza asta își va lua viața. A mai încercat să facă acest lucru și a fost salvat la timp și chiar internat, însă în cele din urmă și-a dus planul la îndeplinire. „Nu s-a împăcat cu ideea că  fratele meu este unde este și s-a omorât. Când am plecat de la poliție și nu l-au lăsat să-l vadă, a vrut să se arunce în Jiu. Am reușit să-l calmăm. Când l-am adus acasă a vrut să se taie, l-am salvat și am chemat salvarea. A fost internat la spital. El mereu ne spunea că se omoară, că nu poate trăi fără fratele meu. A rămas singur cu mama care este bolnavă, aceasta l-a scăpat din ochi și s-a spânzurat în curte, cu o curea de o creangă. L-a găsit prea târziu, pentru că murise”, a mai precizat Ștefania Solga.

Ștefania Solga este decisă să-i dea în judecată pe polițiștii din Târgu-Jiu și Motru pentru că s-au purtat urât cu fratele său și l-au băgat după gratii în urma unei înscenări și îi face vinovați chiar și de moartea tatălui ei.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: