Și-au tâlhărit colegul de serviciu și au fost reținuți

Doi tineri în vârstă de 21 respectiv 22 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Cei doi sunt suspectați de comiterea infracţiunii de tâlhărie, cu complicitatea a încă doi bărbaţi. Tinerii au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totul a pornit de la sesizarea făcută la Poliția Târg-Jiu de către un bărbat de 38 ani, din comuna Cruşeţ, angajat al unei societăţi comerciale din Piteşti cu punct de lucru în Târgu-Jiu, despre faptul că, în seara zilei de 20 iulie la orele 23:45, în timp ce se afla în zona Parcului Central din Târgu-Jiu, a fost agresat fizic de trei colegi ai săi de serviciu, fiind, de asemenea, deposedat de suma de 1.500 lei. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat patru suspecţi, respectiv doi tineri de 22 şi 21 de ani, ambii din oraşul Corabia, judeţul Olt, un bărbat  de 34 ani din oraşul Pătârlagele, judeţul Buzău şi un rovinărean de 32 ani.

Poliţiştii au stabilit că aceştia, colegi de serviciu ai victimei, ar fi deposedat-o pe aceasta, prin violenţă, de suma de 1.500 lei şi un telefon mobil, după ce în prealabil consumaseră împreună băuturi alcoolice. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore pe tânărul de 22 ani, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie şi pe suspectul de 21 ani, pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi stabilirea răspunderii judiciare, a bărbatului de 34 de ani, din Buzău, cercetat pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie, iar  rovinăreanul de 32 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: