ACUZAŢIE: Şi-a împărţit familia între mai multe partide

Dian Popescu îl acuză pe Pantelimon Manta de faptul şi-a atins interesele personale prin politică, împărţindu-şi familia pe la mai multe partide. La rândul său, Manta îi reproşează liderului liberal că s-a îndepărtat de oameni odată ajuns senator. Dian Popescu este convins că Pantelimon Manta ar renunţa cu uşurinţă la calitatea de membru PNL pentru a trece în PSD, însă nu este primit.

Dian Popescu este convins că Pantelimon Manta a demisionat din funcţia de consilier judeţean pentru a le întoarce serviciul social-democraţilor care vor să-l pună subprefect pe fiul liberalului. „Salut decizia domnului Pantelimon Manta de a se retrage din funcţia de consilier judeţean. Trebuia să demisioneze mai demult. Nu este posibil să beneficiezi de girul pe care ţi-l dă partidul şi familia să ţi-o împarţi în toate partidele politice existente pentru a-ţi asigura mici avantaje. Sunt sigur că ar trece imediat la PSD, însă la vârsta dumnealui PSD-ul nu-l mai ia”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

La rândul său, Pantelimon Manta spune că Dian Popescu s-a îndepărtat de oameni după ce a ajuns senator. „După părerea mea, mulţi primari nu-l vor ajuta în campanie pe Dian Popescu, pentru că s-a îndepărtat de organizaţie. S-a îndepărtat de oameni după ce a plecat la Bucureşti. Nu trebuia să procedeze aşa. Putea face mai mult pentru primari”, crede Pantelimon Manta. Dian Popescu garantează însă că primarii PNL nu vor susţine candidaţii PSD.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: