Felicitările trimise de Călinoiu în şcoli, temă de anchetă pentru Işfan

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj va demara o anchetă pentru a vedea cum a ajuns baza de date cu angajatele din şcoli pe mâna preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Totul a pornit de la nişte felicitări transmise de Călinoiu profesoarelor cu ocazia zilei de 8 martie, personalizate cu numele acestora, semn că baza de date a ISJ Gorj a fost folosită în interesul electoral al şefului judeţului. 

Directorii de şcoli au fost convocaţi în data de 7 martie de inspectorul şcolar general Ion Işfan, care le-a împărţit felicitări de 8 Martie din partea preşedintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, pentru cadrele didactice de sex feminin din învăţământ.  “Un gest frumos”, aşa cum generalul de la ISJ o spune, însă rămâne de stabilit cum a făcut rost liderul PSD Gorj, Ion Călinoiu, de baza de date cu femeile din învăţământ, dat fiind faptul că pe fiecare felicitare a fost imprimat numele angajatei. Ion Işfan spune că va demara o anchetă pentru a vedea cum au ajuns aceste informaţii în posesia şefului judeţului. “Da, o să discutăm, să vedem de unde au avut această bază de date. O să discutăm şi cu cei de la Consiliul Judeţean”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj. 

Şeful învăţământului gorjean are şi o posibilă explicaţie. “Cred că pe site-urile şcolilor găseşti foarte uşor cine lucrează în fiecare şcoală. Dacă intraţi pe site-ul inspectoratului şcolar o să vedeţi organigrama, o să găsiţi oamenii care lucrează în inspectoratul şcolar. Dacă erau doar numele oamenilor nu e nicio problemă. Cele care nu au site-uri probabil că nici nu au primit. Noi nu am pus la dispoziţie această bază de date”, a mai spus generalul de la ISJ Gorj.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: