Adi Minune nu este supărat pe Nati Meir pentru că l-a înşelat

Adi Minune a declarat, marţi, la ProTV, că nu este supărat pe Nati Meir că a încercat să-i plătească imnul de campanie cu bani falşi, iar Monica Columbeanu afirmă că nu a intrat niciodată în vigoare contractul pe care l-a încheiat cu politicianul.

Adi Minune a spus că nu vrea să povestească despre încercarea lui Nati Meir de a-l înşela, însă este sigur că acesta se căieşte după o noapte petrecută la închisoare pentru ce a făcut. El a arătat că i-a cerut lui Nati Meir 150.000 de euro pentru imnul de campanie, dar după negocieri au ajuns la 120.000 de euro, pentru ca în final să îl "plătească" dându-i 50.000 de euro marcaţi cu "specimen" puşi într-un plic.

Purtătoarea de cuvânt din precampania electorală a lui Nati Meir, Monica Columbeanu, a spus că nu a intrat niciodată în vigoare contractul cu acesta şi nu a fost plătită de politician.

Nati Meir a fost arestat preventiv pentru 29 de zile marţi seară, de instanţa Tribunalului Bucureşti, acesta fiind acuzat de înşelăciune, deţinere şi punere în circulaţie de valori falsificate.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: