Adio Gigliotti ! Francezul minune n-a rezistat la Pandurii decât 3 zile!

A venit, a văzut, s-a antrenat şi când să semneze... a plecat! Francezul recomandat de Mutu, David Gigliotti, şi-a făcut deja bagajele şi a părăsit cantonamentul pandurilor din Antalya. Negocierile s-au blocat la comisionul impresarului, unul pe care gorjenii au refuzat să-l achite. Pandurii testează acum un vârf din Serbia, cu alură de baschetbalist.

Afacerea Gigliotti a picat în ultimul moment. Coleg cu Mutu la Ajaccio, francezul a mers cu gorjenii în Antalya, dar negocierile contractuale s-au blocat la comisionul impresarului.

Banul, mărul discordiei

Dat ca sigur de conducerea pandurilor, transferul lui Gigliotti de la Ajaccio, nu mai e de actualitate. După ce s-a antrenat timp de 3 zile cu Pandurii, francezul nici n-a mai apucat să arate ce poate în amicalul de duminică cu muntenegrenii de la Zeta. Chiar înainte de meci, vârful de 27 de ani şi-a făcut bagajele şi s-a întors în Franţa. Principalul motiv în calea realizării transferului a fost comisionul solicitat de impresarul francez al lui Gigliotti. Practic, gorjenii au refuzat să-i achite acum un comision gras unui impresar, în condiţiile în care nu erau convinşi de valoarea lui Gigliotti. Planul iniţial era ca Gigliotti să joace în retur la Pandurii iar dacă gorjeni se decideau la vară să-i prelungească înţelegerea pe încă 2 ani, să-i achite şi banii agentului. „Am discutat cu el, trebuia să primim un document prin care el avea reziliat contractul cu Ajaccio, dar nu l-am primit. Impresarul jucătorului francez a avut pretenţii mai mari, noi prin intermediul impresarului Ana Maria Prodan stabilisem ceva. Dar datele s-au schimbat duminică, au avut alte pretenţii şi în aceste condiţii, neavând nici rezilierea de la Ajaccio, am renunţat la el. Pentru tot ce am propus ne-am ţinut de cuvânt”, spune preşedintele pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

„Comisionul impresarului am stabilit să-l achităm în vară. Impresarul s-a răzgândit, a vrut o parte mare din comision acum, plus o asigurare medicală în valoare mare, aşa că nu am mai acceptat. Nu ştiu de ce s-au răzgândit.”    Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

2 – atacanţi de meserie au acum Pandurii sub contract, Lemnaru şi Matulevicius. Cei doi au marcat numai de 3 ori împreună în primele 19 etape

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: