Adolescent beat pe moped

Un adolescent de 17 ani din Prigoria a ajuns pe mâna poliţiştilor din Târgu-Cărbuneşti după ce a provocat un accident în comuna din care provine. O echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti s-a deplasat imediat la locul sesizării.

Aici, din primele verificări s-a constatat faptul că N.M.M., de 17 ani, din Prigoria, în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe DJ 675 B, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul mopedului, s-a dezechilibrat, după care a căzut pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului vehiculului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţiştii au constatat că minorul, conducător al mopedului, nu purta cască de protecţie şi nu poseda permis de conducere sau atestat pentru a conduce un astfel de vehicul pe drumul public.

Ulterior, întrucât prezenta halenă alcoolică, minorul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Mirela MOTREANU                                                 

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: