Adrian Bogoi: Lucrurile nu merg bine, dar merg spre bine

Pandurii a pornit cu şansa a doua în meciul din etapa a 23-a, dar a luat un punct pe terenul uneia dintre echipele bine clasate în acest sezon, CS Mioveni. Antrenorul Adrian Bogoi crede că, dacă tinerii săi jucători erau puţin mai atenţi, puteau obţine chiar o victorie pe terenul argeşenilor.

Pandurii pornea ca victimă sigură la meciul de la Mioveni unde trei titulari din meciul precedent cu Petrolul nu s-au putut deplasa. Fără portarul titular, Mihai Cotolan, suspendat la acest joc, fără Tudoran şi Raiciu, ambii cu probleme medicale, antrenorul Adrian Bogoi a apelat iarăşi la tinerii din lot, şi a trimis din nou pe teren trei debutanţi la Pandurii, portarul Alexandru Costache, dar şi Alexandru Dinu Ivănescu şi Adrian Tănăsoiu, fiind la primul meci pentru gorjeni. Paradoxal, cu toate aceste probleme, echipa lui Bogoi a arătat chiar mai bine decât la meciul cu Petrolul, pierdut cu 0-2 pe teren propriu în primul joc oficial al anului.

Antrenorul Adrian Bogoi a declarat, la Sport Total FM, că este mulţumit de rezultat, dar că se putea obţine mai mult de la acest meci: „Am anunțat înainte de meci că venim la Mioveni să luptăm pentru cele trei puncte. Avem multe probleme medicale şi în fiecare săptămână o luăm de la capăt. Lucrurile nu merg bine, dar merg spre bine la Pandurii. Cu toate că am jucat împotriva unei echipe destul de bune, am condus de două ori și dacă eram atenți puteam să obținem mai mult, dar suntem mulțumiți”.

Pandurii are la Târgu Jiu un teren sintetic, dar de această dată echipa lui Bogoi a jucat pe un teren foarte bun, cu iarbă naturală. Tehnicianul a apreciat calitatea acestuia şi, cunoscând terenul, chiar şi-a pregătit jucătorii înainte de meci pe un teren cu iarbă naturală. „Am jucat pe un teren bun, dar și la noi sunt condiții destul de bune, chiar dacă jucăm pe teren sintetic. Este un campionat dificil, sperăm să îi recuperăm și pe cei accidentați și să formăm o echipă cu care să ne prezentăm cât mai bine la acest nivel”, a declarat Adrian Bogoi, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

În continuare Bogoi nu se poate baza pe Dănăricu şi Ciobanu, absenţi pentru câteva luni, dar nici pe Dodoi, Şendroiu, Lică, Raiciu şi Tudoran, care se confruntă cu accidentări şi probleme medicale mai recente.

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: