Remiză importantă pentru Pandurii la Mioveni

Pandurii a remizat în deplasare, în meciul cu CS Mioveni, scor 2-2, după ce gorjenii au condus de două ori pe tabelă fiind egalaţi de fiecare dată. Cu o echipă foarte tânără şi fără mulţi dintre titulari la acest joc, Adrian Bogoi a reuşit să aducă un punct nesperat de la Mioveni.

Trecând peste tinereţea jucătorilor, cu o medie de vârstă sub 20 de ani la acest meci, echipa gorjeană a arătat că are potenţial după ce a deschis scorul şi a condus de două ori pe tabelă, în faţa unei formaţii mult mai experimentate şi cu obiective mai îndrăzneţe decât Pandurii pentru acest sezon.

Scorul a fost deschis de Andrei Blejdea după 20 de minute de joc. Acesta a intrat în careu cu mingea la picior, a întors un adversar şi a înscris cu un șut din interiorul careului, la colțul lung. Au urmat minute bune de joc pentru Pandurii, dar gazdele s-au dovedit mai pragmatice şi au profitat de prima mare ocazie, reuşind să înscrie în prelungirile primei reprize, după un contraatac. Măzărache a scăpat pe contraatac, a intrat în careu, fiind blocat de portarul Costache, dar mingea nu a fost respinsă de fundaşii pandurilor şi a ajuns la Ionuţ Rădescu, care a şutat în poarta goală.

În repriza a doua jocul a fost echilibrat până în minutul 60, când scorul a devenit 2-1 pentru Pandurii. Patrick Popescu a reluat cu capul, din careu, o centrare de pe stânga şi l-a învins pe portarul Sima aducând Pandurii din nou în avantaj. Din păcate doar două minute a durat bucuria gorjenilor pentru că scorul a devenit  2-2 din minutul 62.  Balint a scăpat singur pe dreapta, pe contraatac, a intrat  în careu şi a pasat în centru, de unde Simon Măzărache a şutat în blocaj, iar mingea a ricoşat peste portarul Costache, intrând în poartă.

Până la final s-a mai remarcat doar tânărul portar Costache, debutant la Pandurii la acest joc, care a scos de lângă bară mingea trimisă cu capul de argeşeni, din 6 metri. 

Pandurii păstrează locul zece şi după acest rezultat având 29 de puncte acumulate în cele 23 de meciuri disputate.  Etapa viitoare gorjenii vor evolua pe teren propriu în compania formației bucureștene Daco-Getica.

CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu 2-2

Stadion Orăşenesc din Mioveni, spectatori 1000

Au marcat: Rădescu (45+2), Măzărache (62) / Blejdea (20), Popescu (60)

CS Mioveni: V. Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – Rădescu, Boboc, R. Lazăr, Coşereanu – Hergheligiu (’56, V. Balint), Măzărache. Antrenor: Daniel Opriţa.

Pandurii: Al. Costache – N. Cotolan, R. Gheorghe, Dănescu, Brînzan, Al. Vasilescu, L. Tudor, P. Popescu (’64, Tănăsoiu), Trancă (’85, Dinu), Al. Vodă, Blejdea (’74, Bratu). Antrenor: Adrian Bogoi.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: