Adrian Gorun, conducător de doctorat la Universitatea din Craiova

Adrian Gorun, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, a fost ales conducător de doctorat în domeniul sociologiei la şcoala doctorală a Universităţii din Craiova. Numirea în această funcţie a avut loc datorită protocolului încheiat între cele două universităţi.

Acesta a candidat şi a fost ales conducătorul de doctorat în domeniul sociologiei la universitatea din Craiova. „Întrucât Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu pe domeniul Ştiinţe Sociale nu are numărul de ani necesari pentru a putea să-şi organizeze Şcoală Doctorală, normal că fiind în apogeul carierei didactice am candidat prin Senatul Universităţii din Craiova, care au şcoală doctorală în Sociologie. Am promovat votul mai întâi la catedra lor de specialitate, apoi în Consiliul Facultăţii de Filozofie şi Sociologie, apoi prin Senat şi prin comisiile de specialitate de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi am obţinut acest titlu de conducător de doctorat în domeniul Sociologiei, dar la Şcoala Doctorală de la Universitatea din Craiova”, susţine Adrian Gorun, rector la Universitatea „Constantin Brâncuşi”.

Deocamdată la Universitatea „Constantin Brâncuşi” nu este posibilă înfiinţarea unei astfel de specializări doctorale, însă pe viitor Gorun nu exclude această posibilitate.

În prezent universitatea are un singur doctorat, în domeniul Ştiinţelor Economice.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: